Mans mazais laimes brīdis

Home Default Forums Couples Mans mazais laimes brīdis

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    blushprevious
    Participant

Tas bija parasts otrdienas vakars. Līst lietus, aiz loga tumšs, un es sēdēju mājās ar tasi karstas tējas, domādams, ko darīt. Telefonā skrēja ziņas, bet nekas neaizķēra. Dators bija ieslēgts, un es mehāniski atvēru savu e-pastu. Tur bija kāda reklāma no vietnes, kur nesen reģistrējos, vienkārši izklaidei, bez īpašas vēlēšanās spēlēt. Rakstīts, ka piedāvā bezriska griezienus kādā populārā spēlē. Nopūtos. Nu, kāpēc ne. Tas taču nekas nemaksā.

Iespējams, man vienkārši palika garlaicīgi. Tāpēc es noklikšķināju un atvērās krāsains slots ar augļiem un līkločiem. Eh, sen neesmu spēlējis, domāju, bet viena kārba nekaitē. Sāku ar minimālām likmēm, tāpat, lai skatītos, kā griežas ruletīte. Pirmie desmit griezieni – nekas. Bet man nebija žēl, jo bija bezriska bonusā. Pēkšņi parādās trīs sameklēti simboli, un ekrāns sāk mirgot. Atskaņo mūzika. Un, lūk, mans mazais laimes mirklis – laimests. Ne milzīgs džekpots, nē, bet kaut kas tāds, kas lika man pasmaidīt kā bērnam, kurš atradis konfekti.

Tā kā es vienmēr uzskatu sevi par diezgan piesardzīgu cilvēku, es uzreiz izņēmu laimestu. Mazs, bet patīkams pārsteigums. Varbūt deviņi eiro un daži centi. Es smējos, jo tas bija vairāk nekā tējas cena. Bet visdīvainākais notika nākamajā dienā. Atkal sēdēju pie datora, šoreiz mēģinot izdomāt, kā samaksāt mājas internetu, un pēkšņi atcerējos vakardienas piedzīvojumu. Tobrīd es sapratu, ka man vienkārši paveicās. Es pat nodomāju: nu tiešām, lucky latvian – kurš gan cits varētu tādā stulbā vakariņā iegūt laimestu pavisam bez riska? Un es jautāju sev: kāpēc gan nepamēģināt vēl vienu reizi, tikai pašam, ar nelielu summu, ko esmu gatavs zaudēt? Tā ir svarīga lieta – skaidri zināt, cik daudz tu drīksti tērēt spēlei, un nekad nepārsniegt šo robežu.

Tā nu es ieliku desmit eiro kontā. Izvēlējos vienu no tām vienkāršajām spēlēm ar delfīniem un gliemežvākiem, jo man patīk jūra. Sāku griezt lēni, baudīju procesu. Ne jau tāpēc, ka cerētu uz lielu laimestu, bet gan tāpēc, ka pašā spēlē ir kaut kas nomierinošs. Tās skaņas, animācijas, gaidas – tas viss rada īpašu atmosfēru, kā mazs ceļojums no ikdienas. Un jā, atkal notika brīnums. Šoreiz laimests bija nedaudz lielāks – kādi trīsdesmit eiro. Mana sirds pukstēja ātrāk, es pat piecēlos no krēsla. Mans iekšējais bērns lēkāja, un es pat pateicu skaļi: “”Hei, tas esmu es!”” Tā ir neticami patīkama sajūta, kad kaut kas pavisam negaidīts notiek tev, parastam cilvēkam.

Bet es nebiju zaudējis galvu. Es izlasīju, kā darbojas šī platforma, kādi ir bonusi, un sapratu, ka ir jāuzstāda sev noteikumi. Es vienmēr personīgi ieteiktu ikvienam, kurš grib izmēģināt laimi, vispirms iepazīties ar spēles noteikumiem un, pats galvenais, nespēlēt ar naudu, ko nevari atļauties zaudēt. Man tas izdevās, jo es skaidri apzinos, ka azartspēles ir izklaide, nevis veids, kā nopelnīt maizi. Ziniet, ir tik viegli ieslīgt domāšanā “”vēl viens grieziens un viss mainīsies””, tāpēc es pat izmantoju taimeri, lai sēdētu pie ekrāna ne ilgāk kā pusstundu.

Tajā vakarā, kad izņēmu winnings, es jutu kaut ko vairāk nekā tikai naudas prieku. Tā bija tāda kā sevis apstiprināšana – manuprāt, arī pozitīvai domāšanai ir nozīme. Lai gan loģiski saprotu, ka laimests ir nejaušība, tomēr emocionāli šķita, ka esmu pelnījis šo mazo brīnumu. Varbūt tāpēc, ka pēdējā laikā biju daudz strādājis un par sevi nelutinājos. Un šeit – pufs – mazs prieciņš no interneta dzīlēm.

Tā mana attieksme pret tiešsaistes spēlēm kļuva līdzsvarotāka. Agrāk es skatījos uz tām ar aizdomām, domādams, ka tur ir tikai slazdi. Bet tagad, pēc šīs pieredzes, es saprotu, ka tā var būt patīkama laika pavadīšana, ja vien ievēro mēru. Man patīk, ka var spēlēt no mājām, bez bailēm, ka kāds mani nosoda. Es bieži atceros to brīdi, kad pirmo reizi ieraudzīju laimestu, un tas man liek smaidīt. Tas ir kā maza uzvara pār ikdienas pelēcību. Šķiet, ka veiksme patiešām var pieklauvēt pie durvīm, kad tu to vismazāk gaidi, un neko vairāk par šo mirkli nevajag.

Protams, es nesteidzos tērēt visu laimestu atpakaļ spēlē. Nē, es nopirku sev jaunu grāmatu, ko jau sen gribēju, un paliku ar pozitīvām emocijām. Manā prātā iegulsies vēl viena lieta – vienmēr ir vērts pamēģināt ko jaunu, ar atbildīgu attieksmi. Tagad es pasmaidu, kad kāds saka, ka laimēt var tikai retais. Es pats esmu pierādījums, ka arī parasts cilvēks pusdienas starpbrīdī var kļūt par lucky latvian ne tikai pēc pases, bet arī pēc sajūtas. Un nav obligāti vajadzīgs liels džekpots – dažreiz pietiek ar mazu uzvaru, lai atgūtu ticību lietu dīvainā pavērsienā.

Šodien, kad esmu izmēģinājis vairākas spēles, es jūtos droši. Es zinu savu limitu, un man tas tiešām patīk. Vakardien es vēlreiz ieskatījos savā spēļu vēsturē un smaidīju – tur bija vairāki mazi plusi, bet arī mīnusi, kas ir normāli. Gal

You must be logged in to reply to this topic.

Concerns or questions?

See our support area where you can find questions asked by our clients and answered by the SeventhQueen team. Lorem ipsum lorem ipsum

SEE SUPPORT AREA
NEWSLETTER SIGNUP

By subscribing to our mailing list you will always be update with the latest news from us.

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Go up

[pmpro_hasMembership]
Please login to use this feature.
[/pmpro_hasMembership]