Pulsuz kodu olan gecə: 0 manatdan 400 manata

Home Default Forums Couples Pulsuz kodu olan gecə: 0 manatdan 400 manata

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    blushprevious
    Participant

Həmin gün işdən gələndə çox yorğun idim. Əllərim ağrıyırdı, gözlərim qızarırdı. Bir fincan çay dəmlədim. Divana uzandım. Telefonumu götürüb internetə girdim. Bir dostumun mesajı vardı: “Eşit, mən bir kod tapdım. mostbet promo code no deposit. Gir, pulsuz pul verir, heç depozit tələb olunmur”. O vaxt düşündüm ki, yalançıdır. Hər gün belə şeylər yazırlar. Amma maraqlandım. Açdım linki.

Mostbet promo code no deposit ilə qeydiyyatdan keçdim. Kodu daxil etdim. Və bir də gördüm ki, hesabıma 25 dollar pulsuz yazıldı. Heç bir qəpik qoymamışdım. Gözlərimə inanmadım. “Bu həqiqətən işləyir?” – deyə düşündüm. Dostuma yazdım: “Sənin kod işlədi”. O yazdı: “Mən demədimmi? İndi oyna, amma ehtiyatlı ol”.

Həmin 25 dolları oynamağa başladım. Rulet seçdim. Ruleti həmişə sevmişəm. Qırmızı, qara, tək, cüt – sadə və maraqlı. İlk mərcimi qoydum – qırmızıya 5 dollar. Qırmızı düşdü. 10 dollar qazandım. Balans 30 dollar. İkinci mərc – yenə qırmızıya 10 dollar. Qırmızı. 20 dollar. Balans 40 dollar. Üçüncü mərc – 20 dollar qırmızıya. Qara düşdü. 20 dollar getdi. Balans 20 dollar.

Ürəyim sıxıldı. Amma dayanmadım. Kiçik mərclərlə davam etdim. 2 dollar, 3 dollar. Yavaş-yavaş balansım artırdı. Bir saat sonra balansım 50 dollar idi. Mostbet promo code no deposit mənə o qədər güvən verdi ki, sanki bu pullar mənim deyildi. Axı mən heç nə qoymamışdım. Ona görə də qorxum yox idi.

İkinci saatda 50 dolları 90 dollar etdim. Üçüncü saatda 90 dolları 150 dollar. Dördüncü saatda 150 dolları 200 dollar. Artıq gecə yarısını keçmişdi. Həyat yoldaşım yatmışdı. Mən qaranlıq otaqda, telefonun işığında oynayırdım. Birdən oyunda bir bonus dövrəsi açıldı. 5 pulsuz fırlanma. Hər fırlanma 2x qazanc. Fırlatdım – 10 dollar. Fırlatdım – 20 dollar. Fırlatdım – 40 dollar. Fırlatdım – 80 dollar. Son fırlanma – 160 dollar. Cəmi 310 dollar. Ümumi balansım 510 dollar.

Ayağa qalxdım. Otaqda gəzməyə başladım. Nəfəs almaq çətin idi. 510 dollar. Pulsuz koddan. Heç bir depozit qoymamışdım. Bu, yuxu idi? Özümü çimdiklədim. Yox, yuxu deyildi. Mostbet promo code no deposit həqiqətən işləyirdi.

Dərhal pulu çıxartmaq qərarına gəldim. 510 dolların 400-nı çıxartdım. 110 dollarını qoydum ki, yenə oynayım. Amma o gecə yox. Sabaha saxladım. Ertəsi gün o 110 dolları oynadım. Onu 50 dollar etdim. Sonra 50 dolları 20 dollar. Qalan 20 dolları da itirdim. Yəni qazandığımın bir hissəsini geri qaytardım. Amma 400 dollar qalmışdı.

Həmin 400 dolların 200-ü ilə evdəki köhnə soyuducunu dəyişdirmək üçün pul yığımına əlavə etdim. 100-ü ilə uşaqlara qış paltarı aldım. 50-si ilə həyat yoldaşıma hədiyyə. 50-si banka. Həyat yoldaşıma dedim ki, işdən bonus almışam. O sevindi. Dedi: “Ay nə yaxşı ki, səni işlədikləri şirkət qiymətləndirir”. Mən gülümsədim. Bilsəydi ki, bu bonus mostbet promo code no deposit ilə gəlib…

Dostuma zəng edib dedim: “Kod üçün təşəkkür edirəm. 400 dollar qazandım”. O da şoka düşdü. Dedi: “Mən özüm 50 dollar qazanmışdım, sən 400 qazandın?! Mən də sənin kimi oynayacam”. Mən dedim: “Əsas odur ki, nə vaxt dayanacağını biləsən”. O güldü: “Mən də bilirəm”. Sonra bir həftə sonra o da 200 dollar qazandı. Birlikdə sevindik.

İndi hərdən mostbet promo code no deposit axtarıram. Bəzən olur, bəzən olmur. Olan vaxt girib oynayıram. Kiçik mərclər, uzun oyun. Bəzən qazanıram, bəzən itirirəm. Amma o gecəki uduşu heç vaxt unutmuram. Çünki o uduş mənə göstərdi ki, sıfırla da başlamaq olar. Heç pulun yoxdursa, amma bir kod varsa – şans var. Mən şansı tutdum. Və bu gün də tuturam.

Dostuma hər dəfə görüşəndə deyirəm: “O kodu hardan tapdın?” O da deyir: “Təsadüfən rast gəldim. Amma yaxşı ki, sənə göndərdim”. Həqiqətən də, yaxşı ki. O kod mənim həyatımda kiçik bir dönüş nöqtəsi oldu. Puldan çox, mənə inam verdi. Mənə göstərdi ki, bəzən ən böyük uduşlar ən kiçik şeylərdən başlayır. Bir kod. Bir klik. Bir gecə. Və 400 dollar. Bu gün də o kodu xatırlayıram. Rəqəmləri unutmuşam, amma hissi unutmamışam. O hiss – udmaq hissi. Pulsuz udmaq hissi. Ən gözəl hiss. Mostbet promo code no deposit – bu sadəcə bir söz deyil. Bu, mənim hekayəmdir. Sənin hekayən də ola bilər. Sadəcə kodu tap. Və şansa icazə ver. Mən icazə verdim. Və bu gün də verirəm. Çünki həyat udmaq üçün çox gözəldir. Hətta pulsuz olsa belə. Xüsusilə pulsuz olsa belə.

You must be logged in to reply to this topic.

Concerns or questions?

See our support area where you can find questions asked by our clients and answered by the SeventhQueen team. Lorem ipsum lorem ipsum

SEE SUPPORT AREA
NEWSLETTER SIGNUP

By subscribing to our mailing list you will always be update with the latest news from us.

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Go up

[pmpro_hasMembership]
Please login to use this feature.
[/pmpro_hasMembership]