Home Default › Forums › Couples › Şans mənə gülümsəyəndə
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 month ago by
blushprevious.
-
AuthorPosts
-
3 August, 2026 at 9:59 am #1574
blushprevious
ParticipantAdım Rəşad, otuz iki yaşında amansız bir ofis işçisiyəm. Səhər doqquzdan axşam altıya qədər kompüterin qarşısında oturub sənədlər, cədvəllər və bitməyən hesabatlarla dolu bir həyat yaşayıram. Düzünü desəm, həyatım o qədər monoton idi ki, bəzən özümü robot kimi hiss edirdim. İşdən qayıdanda yeganə dərdimə şəfa verən şey bir fincan isti çay və divanda sərbəst gəzmək idi. Amma keçən ay başıma elə bir hadisə gəldi ki, mənim baxışımı tamamilə dəyişdi.
Həmin gün işdən çox yorğun qayıtmışdım. Yağış da yağırdı, evə çatanda islanmışdım. Evdə heç nə etmək istəmirdim, televizorda da darıxdırıcı verilişlər gedirdi. Təsadüfən telefonumda bir tətbiq gördüm. Yadımdadır, bir neçə gün əvvəl internetdə gəzərkən maraqlanıb yükləmişdim. Açdım, baxdım və gördüm ki, orada canlı kazino oyunları var. Əvvəlcə bir az tərəddüd etdim, çünki qumar mənə həmişə riskli bir iş kimi görünüb. Amma sırf maraq üçün, sadəcə bir neçə dəqiqə baxmaq istəyirdim.
İnterfeys çox sadə idi. Hər şey aydın, hər şey başa düşülən. Təcrübə etmək üçün kiçik bir məbləğlə başlamaq qərarına gəldim. On manat yatırdım və bir rulet oyunu seçdim. Düşündüm ki, əyləncə üçündür, uduzsam da zərər elə də böyük olmayacaq. İlk bir neçə raundda heç nə baş vermədi, amma birdən nömrəmə düşdü və hesabım artdı. Bu an o qədər həyəcanlı idi ki, bir müddət nəfəs almağı unutdum. Qazanc az idi, amma əhvalım göylərə qalxdı.
Sonra bir neçə gün yenidən girməyə cəhd etdim. İşdən sonra evdə rahat oturub oynamaq mənə xoş gəlirdi. Əlbəttə, heç bir zaman çox böyük məbləğlərlə oynamırdım. Mənim üçün bu, sadəcə stressdən uzaqlaşmaq və günün yorğunluğunu atmaq üçün bir yol idi. Və maraqlısı odur ki, bəzən qazanırdım, bəzən uduzurdum. Amma ümumi olaraq müsbət balansda qalırdım. Bu məni daha da diqqətli və sistemli olmağa vadar edirdi.
Bir gün axşam dostlarımla söhbət edərkən söhbət istirahət mövzusuna keçdi. Biri dedi ki, son vaxtlar müxtəlif platformalarda şansını sınayır. Mən də ona öz təcrübəmdən danışdım. O, çox maraqlandı və hansı saytdan istifadə etdiyimi soruşdu. Mən ona dedim ki, mənim üçün ən rahat və etibarlı variant mostbet com site oficial üzərindən oynamaqdır. Çünki orada hər şey şəffafdır, çıxarışlar tezdir və müştəri dəstəyi hər an kömək edir. Dostum da mənim məsləhətimə qulaq asdı və bir müddət sonra özü də oynamağa başladı.
Həmin həftə ərzində xüsusi bir hadisə baş verdi. Cümə axşamı gecəsi idi, işdən gəlmişdim, heç bir planım yox idi. Telefonu əlimə alıb səhifəni açdım. Ruletdə bir neçə raund oynadım, sonra blackjack-ə keçdim. Ürəyimdə bir hiss vardı ki, bu gecə mənim gecəmdir. İlk bir neçə əlində uduzdum, amma sonra dəyişdim. Hər şey yolunda getdi, hesabım daim artırdı. Mən səhər saat üçə qədər oynadım və sonda iki yüz manat qazanmışdım. Bu böyük bir məbləğ deyil, amma mənim üçün xüsusi bir əhəmiyyəti var idi. Bu, öz gücümə inamımı artırdı və mənə göstərdi ki, hər şey bacarıq və düzgün yanaşma tələb edir.
Ertəsi gün işə gedəndə özümlə çox fərqli bir insan kimi hiss edirdim. Bütün həftə yorğunluqdan şikayətlənir, daim işdən bezmiş halda gəzirdim. Amma indi içimdə bir şey oyanmışdı. Qazanmaq hissi, doğru anı gözləmək və səbr etmək. Həmin gün işdən sonra maşına minib evə gedərkən fikirləşdim: “”Bəlkə də bu, mənim həyatımda yeni bir səhifədir?”” Amma dərhal özümü toparladım. Mən başa düşdüm ki, ən vacib şey həddini bilməkdir. Heç vaxt əlçatan olmayan məbləğlərlə oynamamalısan, hər zaman yalnız itirməyə hazır olduğun pulla oynamalısan.
Dostumla yenidən görüşdük. O, mənə dedi ki, mənim sayəmdə yeni bir əyləncə tapıb və artıq bir neçə dəfə kiçik məbləğlər qazanıb. Gülərək dedi: “”Yaxşı ki, mənə mostbet com site oficial haqqında dedin, həqiqətən rahat saytdır.”” Mən də ona təbəssümlə cavab verdim: “”Əsas odur ki, hər şeyi ağıllı etməlisən.”” Həmin axşam birlikdə oturub çay içdik, çoxdan bəri ilk dəfə bu qədər səmimi və rahat söhbət etdik.
Bir həftə sonra qazandığım pulla özümə yeni bir qulaqlıq aldım. Köhnəsi çoxdan xarab olmuşdu və musiqi dinləmək mənim üçün hər zaman bir dərdə şəfa olub. Qulaqlığı qulaqlarıma taxıb sevdiyim mahnıları dinləyərkən düşündüm: bəzən kiçik şeylər həyatı dəyişir. Mən milyonçu olmamışam, heç bir böyük cekpot da qazanmamışam. Amma mən qazandığım şey özümə olan inam, yeni bir hobbi və göstərdiyim maraq sayəsində yaranan xoşbəxtlikdir. Bu, sadəcə bir qumar oyunu deyil, həm də özünü idarə etməyi, səbr və riskləri qiymətləndirməyi öyrədən bir təcrübədir.
Mən heç vaxt bu oyunları mütləq gəlir mənbəyi kimi görmürəm. Bu, mənim üçün bir əyləncə, gündəlik stressdən qaçmaq üçün bir yoldur. Və hər zaman xatırlayıram: əgər oynayırsansa, bunu zövq üçün et, qazanc isə sadəcə yaxşı bir bonus olsun. Mən bu qərarıma görə peşman deyiləm, əksinə, şansımı sınamaq və yaşadığım bu kiçik qələbələr mənə çox şey qazandırdı. Həyatda ən vacib şey məqsədini bilmək və o yolda özünü itirməməkdir. Mən öz yolumu tapdım və indi özümü daha xoşbəxt hiss edirəm.
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.